Luitzen Nijboer gaat VV Grijpskerk verlaten

EXCLUSIEF – Hoofdtrainer Luitzen Nijboer zal VV Grijpskerk aan het einde van het seizoen verlaten. Na twee seizoenen zal de ervaren oefenmeester zijn trainerscarriere vervolgen bij Blauw Wit '34 uit Leeuwarden, dat tevens in de Eerste klasse E uitkomt.

Nijboer was in het verleden ook al hoofdtrainer bij bekende voetbal verenigingen als Drachtster Boys, Harkemase Boys, MSC (Meppel), Drachten, HZVV en Joure SC. In 2010 werd VV Grijpskerk aan dit mooie rijtje toegevoegd en wist het team onder zijn leiding promotie-degradatieduels op het nippertje te ontlopen. Ook dit seizoen draait het nog niet soepel en bezet VV Grijpskerk de 11e plaats. Saillant detail: Blauw Wit staat op de 13e plaats met slechts één punt minder.

De opvolger van Nijboer is nog niet bekend. Het bestuur van VV Grijpskerk heeft de vacature inmiddels opengesteld.