Brandweer Grijpskerk lanceert nieuwe website

Grijpskerk – De brandweer van Grijpskerk heeft in samenwerking met Triati, een jong Grijpskerker bedrijf gericht op eigentijdse presentaties op internet, een nieuwe website gelanceerd. Via deze website kunnen geïnteresseerden op de hoogte blijven van de activiteiten van het korps en de demonstraties die worden georganiseerd.

Een belangrijk onderdeel van de website is het fotomateriaal dat wordt gebruikt. “Dit was belangrijk voor de website”, aldus Derk-Jan Hofstee. “We kunnen lange verhalen maken, maar foto’s spreken vaak voor zich en brengen een verhaal over het algemeen erg goed over. Het zorgt voor meer balans op de website”. De site laat vele foto's zien.

Daarnaast biedt de website de mogelijkheid voor de vrijwilligers van het korps om online de agenda in te zien en benodigde documenten op te vragen. Op deze manier wordt meer overzicht aangebracht en maakt alle gegevens op ieder gewenst moment en ieder gewenste plaats beschikbaar.

Bezoek de website op www.brandweergrijpskerk.nl

Over Brandweer Grijpskerk

De brandweer van Grijpskerk is een korps dat geheel bestaat uit vrijwilligers van Grijpskerk en directe omgeving. Het korps valt onder de brandweerregio “Groningen” en heeft plaatsen als Grijpskerk, Niezijl, Pieterzijl, Burum, Visvliet en de NAM-locatie onder haar directe verzorgingssgebied.

Meer informatie: www.brandweergrijpskerk.nl

Over Triati

Triati is een jong bedrijf gevestigd in Grijpskerk (Groningen) en levert eigentijdse weboplossingen voor MKB’ers, verengingen en stichtingen. Één van de weboplossingen is het TriatiCMS waarmee website-eigenaren zelf hun eigen website kunnen beheren. Dit is ook het systeem waarop brandweergrijpserk.nl werkt.

Voor meer informatie: www.triati.com