Gratis onderhoudsbeurt bij een service-abonnement

Faber Installatietechniek staat natuurlijk 24 uur per dag klaar om u van dienst te zijn bij storingen aan uw cv-ketel. Maar eigenlijk is voorkomen beter dan genezen.

Te weinig of geen onderhoud aan uw cv-ketel betekent meer storingen, een hoger gasverbruik en in enkele gevallen een onveilige situatie.

Daarom bieden wij vanaf nu onderhoudsabonnementen aan. Door een abonnement bij ons af te sluiten, zorgen wij ervoor dat uw cv-ketel periodiek gecontroleerd en waar nodig gerepareerd word. Tevens kunt u dan gebruik maken van onze 24-uurs service dienst.

Wanneer u nu een service-abonnement bij ons afsluit is de eerste onderhoudsbeurt gratis.

Neem contact met ons op voor een afspraak 0594-213204. Kijk voor meer informatie op de partnerpagina van Faber Installatietechniek.