Lauwerstocht gaat door

Voor vele Westerkwartierders is het een fameuze schaatstocht: de Lauwerstocht. Na 13 jaar wordt deze schaatstoch opnieuw gehouden. En wel op vrijdag 10 februari aanstaande. Vanaf 9.30 uur kunnen fanatieke schaatsers hun ronde rijden.

Ijsvereniging Visvliet-Pieterzijl heeft de draaiboeken al enige tijd geleden uit de kast gehaald. Door de gunstige weerstomstandigheden kon alles in gereedheid worden gebracht om de toch vanuit Visliet door te laten gaan. De Lauwerstocht gaat normaliter van Visvliet via Stroobos en Zoutkamp weer terug naar Vislviet. Deelnemers kunnen echter kiezen voor een tocht van 10, 20 of 30 km.

De Lauwerstocht start bij camping 'De Lauwers' in Visvliet. Deelname kost voor volwassenen  7,50 euro; jeugd  van 10 tot en met 17 jaar: 5 euro; 4 jaar tot en met 10 jaar: 2,50 euro. Leden van de organiserende ijsvereniging kunnen op donderdag voorinschrijven voor de helft van het inschrijfgeld.

Meer informatie via @lauwerstocht.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk