De nieuwste rage is: Dance it!

‘Dance it’  is de ultieme workout voor vetverbranding zonder dat je in de gaten hebt dat je aan het sporten bent. Niet voor niets kunnen we’ Dance it’ ook wel omschrijven als ‘een avondje uit’.Dance it is een 50 minuten durende workout die net als Zumba gebaseerd is op dansen. Je beweegt op swingende latin-muziek, hits uit de top 40 (denk aan Lady Gaga, Usher en Beyoncé) en oude klassiekers zoals Grease. Een handige bijkomstigheid: de danspasjes zijn eenvoudig en makkelijk na te doen. Probeer het eens (gratis) uit!

Dance it wordt gegeven in Sport je fit. De les vindt op maandag plaats van 20.00 – 21.00  uur en wordt gegeven door Kirsten van Putten.

Kom gerust langs voor een gratis proefles en/of bel voor meer informatie: Marcel Tillema 0594-213327

Meer informatie over Sport je Fit vind je op de partnerpagina of op hun website.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk