Tocht om de Noord start dit jaar in Grijpskerk

De Tocht om de Noord van 2012 begint dit jaar in Grijpskerk. Op zaterdag 29 september 2012 zullen de deelnemers beginnen aan de tweedaagse tocht die voert van 'Lauwerszee tot Dollard tou'. De eerste etappe zal gaan van Grijpskerk naar Bedum, waar de deelnemers zullen overnachten. De tweede dag zal voeren van Bedum naar Delfzijl, waar de Tocht om de Noord 2012 zal eindigen.

Op woensdag 22 februari vindt de officiele opening van het evenement plaats in het gemeentehuis van Bedum. Deze opening zal worden verzorgd door Jolanda Langeland, de kersverse winnares van de Holland Venetië tocht. Op 1 maart 2012 zal de inschrijving starten.

Vorig jaar kende de Tocht om de Noord ruim 5500 inschrijvingen, dit jaar kunnen er maximaal 4500 mensen zich inschrijven. Wees er dus snel bij indien je mee wilt doen.

Kijk voor meer informatie op de website van Tocht om de Noord.