Feestelijke opening Afghaanse catering LaZZiez

16 maart wordt de opening van de Afghaanse catering LaZZiez gevierd in Grijpskerk. Op deze feestelijke avond is er de mogelijkheid om na het eten mee te doen aan verschillende Latijnse dansworkshops, wordt er een demonstratie gegeven en is er de gelegenheid om vrij te dansen. Een buitenkansje om kennis te maken met internationale sferen!

Nog geen vier maanden geleden werd de dansschool ‘Salsa Romos’ geopend in Grijpskerk, onder leiding van Robin Schuttel (22) en Mostafa Roya (22). Deze twee jonge heren verzorgen iedere woensdagavond met succes danslessen op het gebied van Salsa, Merengue en Bachata. Regelmatig worden er ook kennismakingslessen en workshops met demonstraties georganiseerd voor jong en oud. Eindelijk was het zover: er kon gedanst worden in Grijpskerk en omstreken!

Maar wat is er mooier dan te kunnen genieten van de Latijnse dans nadat je heerlijk hebt gegeten? Op 16 maart a.s. zal de Afghaanse catering LaZZiez worden geopend in Grijpskerk, waar men in de weekenden diverse menu’s kan afhalen. Nadia Roya (27) spreekt haar wens uit om Grijpskerk en omstreken mee te nemen in andere culturen. ‘’Er is niets mooier dan nieuwe ervaringen op te kunnen doen. Dit zal de eerste onderneming in de regio zijn die Afghaanse menu’s aanbiedt. Een hele uitdaging, net als voor Salsa Romos, die deze stap vier maanden geleden maakte door een Latijnse dansschool te openen’’.

Hoe de menu’s eruit komen te zien is nog een verrassing. 16 maart zal er in ieder geval een lopend buffet worden georganiseerd waar verschillende warme en koude gerechten verkrijgbaar zijn. Tevens zal op de avond zelf meer informatie worden gegeven over de opzet van LaZZiez en zal de website binnenkort worden gelanceerd. Erbij zijn is dus meemaken! Wilt u ook genieten van een prachtige avond, waar heerlijke gerechten op u staan te wachten en gedanst kan worden? LaZZiez en Salsa Romos zien u graag tegemoet in Kerkplein 6 vanaf 17:30. Door de beperkte capaciteit van de zaal is opgave verplicht. Opgeven kan via de mail: LaZZiez@hotmail.com