Zes maal goud voor Slagerij Boersema

Tijdens de Noordelijke Slagersmanifestatie in Zwolle heeft Slagerij Boersema 6 maal goud/ster behaald met hun ingezonden produkten.

De producten die Boersema had ingezonden waren zure zult, gebraden gehakt, Groninger droge worst, saksische leverworst, goulashsoep en runderrookvlees.

Alle produkten werden door een vakjury beoordeeld en met 50 punten beloond (het maximale aantal). Zoals het nu staat heeft Slagerij Boersema het Groninger kampioensschap gewonnen, nadat dit in 2008 ook de hoofdprijs werd binnengesleept.

Komende zaterdag (10 maart) zal tijdens de prijsuitreikeing in Leusden blijken of dit maximale behaalde punten genoeg is om het algehele kampioensschap te behalen. Aan de Slagersmanifestatie deden deelnemer uit heel Nederland mee. Samen zonden zij ongeveer 600 producten in.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend