Burgemeester Swart opent NL Doet bij TC West End

Burgemeester Swart en wethouder Nederveen openen NL Doet a.s. vrijdag om 13.00 uur bij TC West End Grijpskerk. Ze willen alle vrijwilligers een hart onder de riem steken en steken ook zelf de handen uit de mouwen!

Tennisvereniging West End doet op 16 maart mee aan NL DOET. Dit is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NL DOET steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen. Zij zetten zich vrijwillig in voor maatschappelijke organisaties, die tijdens NL DOET net dat beetje extra kunnen doen.

De tennisclub is zeer verheugd met de aanmelding van het AOC-Terra uit Oldekerk. Zij vaardigen een hele klas leerlingen af om de tennisclub te helpen met uiteenlopende klussen. Zo gaan zij bijvoorbeeld het tennispark weer seizoensklaar maken, snoeiwerkzaamheden rondom de banen uitvoeren en de entree verfraaien. Ook wordt een begin gemaakt met schilderwerkzaamheden in het clubgebouw. Vrijwilligers vanuit TC West End dragen uiteraard ook een steentje bij, zowel tijdens als na de NL DOET dag.