Grijpskerker middenstanders succesvol op Wonen&co

Slagerij Boersema en Bakkerij Jager stonden dit jaar op streekproducten afdeling van de beurs Wonen&co in Groningen.

Bakkerij Jager stond er met diverse promotie artikelen: Fries suikerbrood, Drentse krentewegge en natuurlijk de overbekende poffert maakte de bezoekers nieuwsgierig. Vooral de poffert deed het heel goed en hiervan werden maarliefst 1000 van verkocht.

Bij Slagerij Boersema kon men proeven van de bekroonde worstsoorten en ook deze worsten vonden gretig aftrek bij de bijna 55.000 bezoekers.

Grijpskerk was trouwens bijzonder goed vertegenwoordigd op deze beurs, want ook woonrijk Leegstra had een grote stand op een prominente plek in de grote hal. Ook daar was het een komen en gaan van kijkers en kopers.

"Al met al een zeer goede promotie voor Grijpskerk en volgend jaar gaan we zeker weer" aldus Henk Boersema en Harrie Jager.