Grijpskerker schrijft debuutroman over reis naar Nepal

De Grijpskerker Ronald Bruining heeft zijn debuutroman geschreven over de ervaringen van zijn gemaakte reis naar India, die vervolgens eindigde in Nepal. De uitgever van het boek meldt het volgende:

"Terug naar Nepal" is meer dan een reisverhaal. Het is een boek vol bijzondere gebeurtenissen en ervaringen, gebaseerd op waargebeurde feiten. Een jongeman maakt een rondreis door India, alsof je dit ongelofelijke land door de ogen van de auteur zelf ervaart. Er ontstaat een zeer bijzondere vriendschap tijdens deze reis. De lezer wordt meegenomen op een ontdekkingstocht in heden en verleden. Voor degene die van plan is om naar India of Nepal te reizen is dit boek een aanrader om alvast in de stemming te komen. Voor degene die er zelf al is geweest, is het een feest van herkenning. Maar ook voor iedereen die houdt van een mooi verhaal.

Meer informatie op de website van de uitgever.