VV Grijpskerk oraniseert vriendinnenavond

Voetbalvereniging Grijpskerk wil meer meiden kennis laten maken met het voetbalspel. Daarom organiseert de club op 20 april een speciale vriendinnendag. De vriendinnendag is een voetbalactiviteit waar het plezier voorop staat en waar meisjes van 6 tot 16 jaar met elkaar gaan voetballen.

Het bijzondere en leuke van een Vriendinnendag is dat iedereen mag meedoen en dat de meisjes die al lid zijn van de KNVB-voetbalvereniging een vriendinnetje, een nichtje of een buurmeisje mogen meenemen. Uiteraard zijn ook de ouders van harte welkom om te zien hoeveel plezier er uit het spelletje wordt gehaald.

Hoewel het zelf ervaren een belangrijk onderdeel is van de vriendinnendag, staat er ook iets anders op de agende. Zo houdt internationaal vrouwenscheid­srechter Sjoukje de Jong van de KNVB een presentatie over meiden in het voetbal. Bovendien gaan de aanwezige meiden met een gevulde goodiebag weer naar huis.

De vriendinnendag op het voetbalcomplex in Grijpskerk wordt op 20 april gehouden. De avond begint om 19.00 uur. Geïnteresseerde meiden worden gevraagd zich vooraf even aan te melden bij Christel Nauta of Mariët Tefi.

Meer informatie op www.vvgrijpskerk.nl.