De Lauwers verliest wederom van VVSV’09

Zaterdagmiddag was de eerste "finale" van de vier resterende wedstrijden voor de Lauwers. De drie punten dienden op 't Meertenust gehouden te worden om zeker te blijven van plaats drie.

Vanaf de aftrap was duidelijk dat VVSV’09 de punten niet zomaar cadeau zou doen aan de Lauwers. Het zette druk naar voren en mocht binnen 10 minuten twee corners nemen. Deze levereden geen gevaar op voor de goal van keeper Harry Agema. De grootste kans was na een kwartier voetballen voor de thuisclub. Wouter Broers stelde spits Jacob Grijpma in de gelegenheid de score te openen. Oog in oog met keeper Martijn Wierenga schoot Grijpma de bal langs de keeper, de bal leek in de hoek te verdwijnen maar op het laatste moment kon een verdediger van VVSV’09 de bal nog van de doellijn schieten.

Het gehele verslag en foto's staan op de website van VV De Lauwers.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk