Pijnlijke thuisnederlaag VV Grijpskerk

Dinsdagavond heeft VV Grijpskerk opnieuw een pijnlijke nederlaag geleden. Op sportpark de Enk was Oeverzwaluwen met 4 – 2 te sterk.

VV Grijpskerk begon goed aan de wedstrijd. Bernard Steenbergen maakte op aangeven van Erik Laurens de openingstreffer. Na de gelijkmaker van de gasten, was het Jeen Wobbes die de thuisploeg vlak voor rust opnieuw op voorsprong zette. Even later raakte hij echter geblesseerd en moest het veld verlaten. Wel wist VV Grijpskerk met 2 – 1 de rust te bereiken.

Na de rust waren de gasten duidelijk de bovenliggende partij. Na een verdigingsfout maakte de ploeg uit Koudum (Friesland) de gelijkmaker uit een vrije trap. Grijpskerk had geen antwoord en de gasten scoorden de 3 -2 en vlak voor het einde ook nog de 4 – 2.

Met dit nieuwe verlies heeft VV Grijpskerk het zichzelf niet makkelijker gemaakt in de strijd tegen directe degradatie. Komend weekend staat de bijzonder lastige uitwedstrijd tegen HZVV, de koploper die tegen Grijpskerk een voorschot kunnen nemen op het aanstaande kampioenschap.