VV Grijpskerk degradeert uit de Eerste Klasse

Door een verlies van VV Grijpskerk (1 – 4), thuis tegen Trynwalden VC, en een thuisoverwinning van directe concurrent Blauw Wit tegen Viboa (1 – 0) zijn de Grijpskerkers gedegradeerd uit de Eerste Klasse.

De ploeg van Luitzen Nijboer begon goed aan de wedstrijd en kreeg enkele kansen. Een doelpunt van de afscheidnemende Bernard Steenbergen werd nog afgekeurd vanwege buitenspel, maar de keeper van Trynwalden VC had even later geen antwoord op een strafschop van Laurens Bloem. Hierdoor mocht VV Grijpskerk met een 1 – 0 voorsprong aan de rust beginnen.

In de tweede helft waren de gasten duidelijk de betere ploeg en wisten zij vier doelpunten te maken, waardoor de (voorlopig) laatste thuiswedstrijd van VV Grijpskerk in de Eerste Klasse met een 1 – 4 verlies werd afgesloten.

Lees een compleet verslag van de wedstrijd op de website van VV Grijpskerk.