Band Flannery door naar het Gideon Festival

De Keltische Folk Rockband Flannery is door naar Het Gideon Festival dat in Groningen plaats zal vinden op 1, 2 en 3 juni.

Vele bands uit binnen en buitenland deden mee aan de stemming die via Facebook plaats vond en al bestaat Flannery nog maar een paar maanden, toch is de band al populair genoeg gebleken voor een plek op het evenement.

Flannery speelt zaterdag 2 juni vanaf 21.00 uur op het country en blues podium.

Informatie over het festival is te vinden op www.gideon-festival.nl.

Flannery

Flannery is een band met zes leden uit de provincie Groningen, van Grijpskerk tot Delfzijl. Vandaar de naam Flannery, dat Keltisch is voor platteland. De band is een concept van doedelzakspeler Denny Myles, die al meerdere jaren met zijn broers in The Myles Brothers speelt. Om de doedelzakmuziek iets extra te geven werd er een band om dit concept geformeerd. Dit werd The Myles Brothers and Friends. Voor een nieuw concept, dat nog meer richting de rockmuziek gaat werd Grijpskerker dichter/performer Koos van der Goot erbij gehaald en zo is Flannery ontstaan.

Meer informatie is te vinden op de website van Flannery

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk