Motorrijder rijbewijs kwijt

De politie heeft zondagmiddag het rijbewijs van een 41-jarige motorrijder uit Groningen in beslag genomen. Agenten zagen de motorrijder op de N388 rijden, nabij Lauwerszijl. Het viel de agenten op dat de bestuurder er een sportieve rijstijl op na hield. Agenten voerden een snelheidsmeting uit. Er werd een forse snelheidsoverschrijding geregistreerd. Hij werd geklokt op 136 km/uur waar 80 km/uur was toegestaan. Na een stopteken werd de bestuurder aangesproken op zijn weggedrag. Hij kreeg een bon en moest zijn rijbewijs inleveren. De officier van justitie zal de hoogte van de boete bepalen. Na verhoor kon hij zijn weg vervolgen. Tevens wordt hij voor zijn onverantwoorde wijze van rijden aangemeld voor een cursus educatieve maatregel gedrag (EMG).

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk