Twee nieuwe pilates instructeurs bij Sport je Fit

Tot het team van Sport je Fit mogen we nu officieel 2 Pilates instructeurs verwelkomen. Wilma en Kirsten zijn afgelopen vrijdag (11 mei) beiden geslaagd voor de cursus.

De Pilates les wordt gegeven elke maandag om 19.00 uur.

Wat is Pilates?

Het concept bestaat uit een uitgebalanceerde serie oefeningen, die worden uitgevoerd in groepsverband op een fitnessmatje. Daarbij wordt gewerkt vanuit het lichaams-centrum: de buik/onderrug, bil- en dijbeenspieren. Het juiste ademhalingspatroon ondersteunt de oefening. Om dit alles uit te voeren is het belangrijk dat ook de “mind” gecenterd en geconcentreerd is.

Pilates is een intensieve sport maar geschikt voor iedereen. Daar de oefeningen op de plaats worden uitgevoerd en er niet bij wordt gesprongen, is Pilates ook zeer geschikt voor mensen met fysieke klachten.

Meer weten over Pilates en Sport je Fit, kijk op de website.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk