De Lauwers organiseert afscheidswedstrijd voor Agema

Na 20 jaar in het eerste elftal neemt Iwan Agema na dit seizoen afscheid van het vlaggenschip van VV De Lauwers. Iwan die zich in deze 20 jaar (van 1992 tot 2012) inzette voor het elftal en club krijgt een gepast afscheid. Dit door middel van een afscheidswedstrijd.

De afscheidswedstrijd zal op vrijdagavond 25 mei worden gespeeld (aanvang 19.30 uur). Hierin zal het huidige eerste elftal het opnemen tegen de Iwan All Stars. De spelers van de All Stars zijn gekozen door Iwan zelf, deze spelers hebben in het verleden samen met Iwan in het eerste elftal gespeeld.

Iwans All Stars vs. De Lauwers 1

Vrijdagavond 25 mei;
Aanvang om 19.30 uur (met na afloop muziek in de kantine);
Plaats: Sportcomplex t’ Meertenust.

Kijk voor meer informatie op de website van VV De Lauwers.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk