Volleybalclub Grijpskerk zoekt trainers

Na het succesvolle seizoen 2011/2012 waarin diverse teams kampioen zijn geworden zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al weer in volle gang. Door al deze successen zijn er bij zowel de senioren als junioren vele nieuwe leden bijgekomen. Er zijn nu 6 seniorenteams, 4 ABC teams en maar liefst 9 miniteams. Voor al deze teams moet natuurlijk een trainer worden gezocht. Voor het bestuur natuurlijk een hele klus. Vele trainers hebben al hun jawoord gegeven, maar helaas nog niet voldoende. Daarom deze oproep:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste trainers bij zowel de senioren als junioren die tegen een vergoeding training willen geven.

Voor inlichtingen graag contact opnemen met Luppo Kort, telefoonnummer 0594-212945