Motorrijder onderuit op Rijksstraatweg

Een 59-jarige motorrijder uit Groningen is donderdagmiddag op de Rijksstraatweg N355 met zijn motor onderuit gegleden. De man kwam uit de richting van Groningen. Een tegemoetkomende automobilist uit de richting Grijpskerk wilde links afslaan naar Niezijl. Deze man, een 56-jarige inwoner van Niezijl, stopte in het voorsorteervak. De motorrijder remde af omdat hij niet zeker wist of de automobilist hem wel gezien had. Bij het remmen verloor hij de controle over zijn voertuig en gleed onderuit. Zijn motor kwam tot stilstand tegen de auto van de Niezijlster. De stadjer is met rugklachten naar het ziekenhuis overgebracht. De motor is afgesleept, de man uit Niezijl kon zijn weg vervolgen.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk