TC West End gaat voor een nieuw geschilderd clubhuis

Het clubhuis van TC West End is hard toe aan een verfbeurt. Daarom gaan zij binnenkort aan de slag om het clubhuis een kleurrijke opfrisbeurt te geven. TC West End heeft hierbij de hulp hard nodig van de bewoners van Grijpskerk!

Tot 31 oktober 2012 krijg je namelijk bij aankoop van een blik Flexa verf een code waarmee je via kleurjeclub.nl een blik muurverf aan TC West End kan doneren. Ze hebben dus zoveel mogelijk codes, of nog beter, donaties nodig. Ben je van plan te schilderen of weet je dit van mensen in je omgeving, zorg dan dat de verkregen codes worden gedoneerd aan TC West End Grijpskerk. In totaal worden 40.000 blikken muurverf weggegeven aan deelnemende clubs.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk