Debutant Ter Veld Allstars wint 26e Dijkstra toernooi

Afgelopen zaterdag 9 juni werd op het terrein van de Lauwers voor de 26e keer het traditionele Dijkstra toernooi gehouden. Onder slechte weersomstandigheden werd er gestreden om de grote wisselbeker, die in handen was van Auke’s Dream Team. Winnaar van het 26e Dijkstra jubileumtoernooi werd debutant Ter Veld Allstars uit Grijpskerk. Ter Veld Allstars versloeg in een spannende finale de titelhouder Auke’s Dream Team met 2-1.

Topscoorder van het toernooi werd Sjouke Hendrik Slagter van de Dijkstra’s met 7 doelpunten. Alle 7 doelpunten maakte hij in 1 wedstrijd. Na afloop kon men de wedstrijd Nederland – Denemarken live zien. Daarna bij de prijsuitreiking werden de scheidsrechters en wedstrijdleider (G. Booisma, GJ. Lania, J. Posthumus, JE. Boerema J van Hielkema, R. Vonk) bedankt evenals de sponsors, de Dijkstra commissie, en de vele vrijwilligers. Na de prijsuitreiking werd het tijd voor de coverband Switch en disco Dream Paradise van Theun de Wit die een spetterend optreden gaven in een sfeervolle feesttent waar het nog lang gezellig en vol was.

Een dag voor het heren toernooi, wisten de Lauwers dames voor de derde keer de title te pakken. Dit ging ten kosten van GSVV, Fc Grootegast, VV Kollum en VVSV'09!

Voor foto's van de Dijkstra vrijdag klik hier

Voor de foto's van de Dijkstra zaterdag klik hier