Zomeractie Sport je Fit

Iedere voetballer, volleyballer of andere seizoenssporter wil na de zomer weer fit zijn. Hiervoor is het belangrijk om in de zomer trainingsarbeid te verrichten. Je kunt dit in voor jezelf doen, maar dit kan ook in teamverband. Sport je Fit wil in ieder geval iedereen de gelegenheid geven om dat bij ons te komen doen.

Het is natuurlijk mogelijk om individueel bij ons te komen sporten, maar je kunt ook als team bij ons af spreken. Zo houd je gezamenlijk je conditie op peil! Dat is wel zo gezellig en het vormt 'een stok achter de deur'. Sport je Fit zal er voor zorgen dat er per team een instructeur per team beschikbaar is. Hij of zij zal een op maat gemaakt programma voor jullie maken. Afhankelijk van jullie wensen kan dat een fitness circuittraining of een buiten hardlooptraining zijn. Daarnaast bieden we ook groepslessen in de zaal, een keiharde bootcamp training in het park of een rustige pilates les aan. Als team sport je minstens met 6 mensen. 

Sport je Fit heeft het volgende aanbod voor jullie:

1x per week (als team / individueel):                                                            €43,-      per kwartaal
2x per week (1x als team + 1x individueel / 2x individueel):                    €50,-      per kwartaal
Onbeperkt (1x als team + rest individueel / volledig individueel):           €65,-      per kwartaal

Als je interesse hebt, kun je Sport je Fit via e-mail bereiken.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk