Stratenvolleybal Grijpskerk groot succes

Buurtvereniging Enkhoek winnaar Stratenvolleybal Grijpskerk

"Het is wisselend bewolkt en verspreid kan er een enkel buitje vallen. Verder staat er een krachtige wind en de temperatuur ligt rond de 18 graden". Dit weerbericht gold voor afgelopen zaterdag 23 juni, de dag dat in Grijpskerk weer het jaarlijkse Stratenvolleybaltoernooi werd gehouden.

Gelukkig viel het allemaal reuze mee en kon het toernooi onder een lekker zonnetje gespeeld worden.

Er hadden zich 9 teams aangemeld die op het veld voor sporthal Bokkediek de strijd met elkaar aangingen. Aangemoedigd door talrijke toeschouwers werd uitgevochten wie zich de opvolger kon noemen van de Verenige Kluftjes, de winnaar van vorig jaar.

Het was een sportieve en gezellige volleybalmiddag. Winnaar werd het team van buurtvereniging de Enkhoek die in de finale het Mixstraatje net voor bleef en de wisselbeker in ontvangst mocht nemen.