Stuur uw ideeen voor verkeersveiligheid in

U heeft nog 1 week om het beste verkeersveiligheidsidee voor uw buurt in te sturen. Doe mee en stuur uw inzending uiterlijk 13 juli op.

Heeft u last van hardrijders in uw buurt? Of wilt u voorkomen dat mensen in uw buurt te hard rijden en hen bewust maken van de gevaren ervan? Denk dan eens na over wat u zelf met uw buurt kunt doen om de verkeersveiligheid in uw buurt te verbeteren. Organiseer bijvoorbeeld een buurtfeest in het teken van verkeersveiligheid. Buurt- en wijkverenigingen kunnen hun idee voor het onder de aandacht brengen van verkeersveiligheid indienen bij de politie. Dat kan nog tot en met volgende week vrijdag 13 juli.

Remdemonstratie en snelheidsmeting

De vereniging maakt dan kans op een remdemonstratie van de Stichting Bevordering Verkeerseducatie en een snelheidsmeting door Veilig Verkeer Nederland. De remdemonstratie is een spectaculaire proef die de toeschouwers de ogen opent over de remweg van een auto bij 30 en 50 km/uur. Met de snelheidsmeting in de eigen buurt kunnen buurtbewoners met eigen ogen zien hoe hard er wordt gereden in een buurt en kunnen ze buurtgenoten daarop aanspreken. Heeft u als bewoner zelf een goed plan? Neem dan contact op met de wijkvereniging in uw buurt.

Kijk voor het deelnameformulier en de deelnamevoorwaarden op de website van de politie.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk