Hendrik Bos uit Grijpskerk vermist

Update (22:24, 9 juli)

Vermiste Hendrik Bos uit Grijpskerk weer terecht

Originele bericht

De politie doet onderzoek naar de vermissing van de 48-jarige Hendrik Bos uit Grijpskerk. De man verliet donderdagochtend een woning aan de Taling in Grijpskerk en sindsdien is niets meer van hem vernomen. Hoe hij is weggegaan is niet bekend. Hij verbleef pas sinds kort in Grijpskerk.

Van Hendrik is bekend dat hij suikerpatiënt is en medicatie moet gebruiken. Hij heeft zijn medicijnen niet meegenomen. Bekenden van Hendrik en de politie maken zich zorgen om zijn vermissing.

Signalement

Hendrik heeft een blanke huidskleur; is 1.80 meter lang; heeft een normaal postuur; donker, kort geknipt haar; vermoedelijk stoppelbaard; geen ondergebit en een tatoeage in de vorm van een anker op zijn linker onderarm. Hendrik was bij zijn vertrek gekleed in een blauw geruite korte broek en blauw singlet. Hij droeg bruine sandalen zonder sokken.

0900-8844

Hendrik is eind vorig jaar ook enkele dagen verdwenen. Hij werd toen teruggevonden in Groningen. De politie wil graag in contact komen met mensen die Hendrik Bos hebben gezien of weten waar hij is. Mensen kunnen contact opnemen met regiopolitie Groningen op 0900-8844 (lokaal tarief).