Dat verdient een bloemetje

Iedere maandag rijdt hij door de Molenstraat en het Kerkplein. Hij gaat naar Bakkerij Jager. Het is de blauwe vrachtauto van BEKO.

Zodra hij via de Friesestraatweg Grijpskerk binnenrijd, rijdt hij stapvoets totdat hij bij de bakkerij is. Deze chauffeur weet hoe het moet en is een voorbeeld voor anderen. Op het moment dat Raymond de Wit in de Molenstraat is zijn de kinderen van de basisscholen vrij. Hij weet dat het op dat moment altijd druk is in de straat. Bovendien parkeert hij zijn vrachtauto op de juiste manier zodat het overige verkeer hier geen hinder van ondervindt.

De bewoners van de Molenstraat en het Kerkplein hebben daarom besloten om Raymond met een bloemetje te verrassen.

Dit gebeurde op maandag 16 juli. En Raymond? Die was zichtbaar verrast.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk