Gewonde rijdt 12 kilometer na crash

Na een ongeluk bij Noordhorn in de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de 18-jarig bestuurder van het voertuig nog ongeveer 12 kilometer met zijn voertuig afgelegd. De jonge bestuurder verloor de macht over het stuur en belande tegen een boom. Bij dit ongeluk raakte deze bestuurder gewond.

Na de aanrijding werden de losgeraakte onderdelen van de auto bij elkaar gezocht en meegenomen, waarna een tweede auto de beschadigde wagen nog ongeveer 12 kilometer heeft voortgesleept tot aan Stroobos. Hier werden de hulpdiensten opgeroepen, waarna onder andere de vrijwillige brandweer van Grijpskerk kwam assisteren.

De gewonde bestuurder werd door ambulance personeel onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis. Een alcoholcontrole van beide bestuurders wees uit dat er geen drank in het spel was.

Lees het hele bericht en bekijk de foto's op de website van de Brandweer Grijpskerk.