Forse snelheidsovertredingen rondom Grijpskerk

Het mooie zomerweer heeft zondag diverse bestuurders gestimuleerd om eens flink gas te geven. Zowel op de Waardweg en de Friesestraatweg werden automobilisten en motorrijders geflitst door de politie.

De controle op de Waardweg (N388) vond plaats nabij het NAM-complex. Het is niet bekend hoeveel bestuurders zijn gecontroleerd, maar 151 bestuurders reden boven de toegestane 80 km/u. Twee motorrijders uit Usquert (25) en Uithuizen (29) reden boven de 130 km/u en moesten direct hun rijbewijs inleveren.

Op de Friesestraatweg (N355) reed een onopvallende politieauto. Vanuit die auto werden weggebruikers gecontroleerd op hun snelheid. De controle vond plaats tussen Buitenpost en Grijpskerk. Bij Grijpskerk werden twee automobilisten langs de kant van de weg gezet vanwege forse snelheidsovertredingen. Een 40-jarige automobilist uit Apppingedam reed 146 km/u en een automobilist uit Groningen (25) werd geklokt op 137 kmu/u. Beide automobilisten moetsen hun rijbewijs inleveren. Op de Friesestraatweg is 80 km/u de maximum snelheid.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk