Consultatiebureau Grijpskerk gaat verhuizen

Het consultatiebureau in Grijpskerk krijgt een nieuw onderkomen. Vanaf 9 augustus 2012 zijn kinderen en hun ouders welkom in het gebouw De Wingerd (PKN-kerk), Nicolaas Grijpstraat 24-26 in Grijpskerk.

Kinderen van 0 tot 4 jaar

Het consultatiebureau volgt de groei en gezondheid van kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook ontvangen de kinderen hier hun vaccinaties. Het bureau is onderdeel van het Centrum voor Jeugd en Gezin Westerkwartier.

Dezelfde dienstverlening

Op de nieuwe locatie krijgen kinderen en hun ouders dezelfde dienstverlening en service die ze gewend waren van het consultatiebureau. De huidige medewerkers gaan mee naar de nieuwe werkplek en ook de telefoonnummers blijven hetzelfde.

Ouders geïnformeerd

Alle ouders die nu met hun kind op het consultatiebureau komen, ontvangen een brief over de adreswijziging.