Politie zoekt getuigen na vernielingen Herestraat

Onbekenden pleegden in de nacht van zaterdag op zondag (5 op 6 augustus) in de Herestraat en de nabije omgeving diverse vernielingen. De politie zoekt getuigen van deze vernielingen.

Wieldoppen en bloembakken
De daders draaiden wieldoppen van enkele auto’s af. Op andere plekken werden een aantal verwijderde wieldoppen teruggevonden. Enkele wieldoppen raakten beschadigd. Ook werden bloembakken leeggegooid op straat. Bovendien trof de politie op meerdere plekken lege en kapotte bierflesjes aan. Vermoedelijk zijn de baldadigheden en vernielingen rond 3.00 uur gepleegd.

Wie heeft iets gezien?
De politie is op zoek naar getuigen van de vernielingen. Mensen kunnen met hun informatie en tips contact opnemen met de politie in Zuidhorn via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) . De politie stelt een onderzoek in naar de vernielingen.

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk