VV Grijpskerk gastheer techniekkampioenschappen jeugd

Voetbalvereniging Grijpskerk is op 24 oktober gastheer van het 'Nederlands Techniek Kampioenschap'. Tijdens de wedstrijden laat je niet alleen zien welke voetbalkunsten je al kunt uitvoeren, maar je leert ook allerlei trucjes van speciale techniektrainers. Iedereen tussen 6 tot en met 15 jaar mag meedoen. Deelname kost 40 euro.

Voor de training krijg je een eigen voetbal en een speciaal voor dit Nederlands kampioenschap ontworpen voetbalshirt. Na afloop ontvang je een speciale medaille en een uitgave van voetbalmagazine GOAL. Tevens krijgen alle deelnemers van ons een officieel Nederlands Techniek Kampioenschap-voetbaldiploma als bewijs van deelname.

Na afloop wordt uit iedere leeftijdscategorie een winnaar uitgeroepen. De winaars gaan vrijblijvend en kosteloos naar de landelijke finaledag en strijden om het algeheel Nederlands Techniek Kampioenschap van 2012.

Kijk voor meer informatie en voor de inschrijving op www.vvgrijpskerk.nl.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk