Salsa Romos viert haar verjaardag

Een jaar geleden begon Salsa Romos met het aanbieden van salsalessen in het Westerkwartier. Iedere woensdag werden er -met steeds grotere deelname en op meerdere niveaus- lessen gegeven in het cultuurcentrum Kerkplein 6 te Grijpskerk. Een goede reden voor een speciaal feestprogramma.

Een programma waarin geswingd zal worden op de klanken van de Latijns-Amerikaanse muziek en naast de bekende salsa, zal er ook ruim aandacht zijn voor andere dansen. ‘’Er worden diverse workshops gegeven waar iedereen jong en oud aan mee kan doen. Voor geinteresseerden een uitgelezen kans om een keer te proeven aan de verschillende dansen en voor de cursisten om de spieren weer los te werken.  En natuurlijk is de avond niet compleet zonder een demonstratie van de instructeurs’’. Daarnaast is er vanzelfsprekend alle gelegenheid om vrij te dansen!

Het programma wordt, naast een avond in Grijpskerk, ook in Kollum aangeboden. ‘’Een deel van onze cursisten komt uit Kollum. Het leek ons een mooie gelegenheid om ook hen tegemoet te komen en te bedanken voor het afgelopen jaar’’, verklaart Romos. Zij kunnen in hun directe omgeving hun kunsten vertonen aan familie en vrienden.

Op vrijdagavond 31 augustus vanaf 20:00 hoopt Salsa Romos haar cursisten te mogen begroeten en bedanken voor het afgelopen jaar in het zalencentrum de Colle te Kollum. ‘’Tevens hopen we kennis te kunnen maken met vrienden, familie en andere geïnteresseerden met liefde voor dans ‘’. Een paar dagen later, op 5 september vanaf 20:00, zal het feest opnieuw losbarsten in Grijpskerk, Kerkplein 6.