Salsa Romos wint ondernemersprijs

Op de avond dat Salsa Romos uitbundig haar eerste verjaardag vierde werden de jonge ondernemers verrast door de stichting Salsa Platform Groningen. Deze stichting, welke beoogt om het traditionele salsadansen en de salsacultuur in de stad en ommelanden te bevorderen, beloonde de enthousiaste activiteiten van Salsa Romos met een aanmoedigingsprijs.

In korte tijd heeft de dansschool kans gezien om Latijns-Amerikaanse dansen op de kaart te zetten in het Westerkwartier. Vanuit uitvalsbasis Grijpskerk bestrijken ze inmiddels een brede regio met het aanbieden van danslessen, demonstraties en workshops. Naast de lovende woorden werd een cheque overhandigd.  Zonder twijfel een prikkel om binnenkort nieuwe activiteiten te ontplooien.

Voorlopig gaat de dansschool, zo meldden beide ondernemers, door op de ingeslagen weg. Na een workshop in Midlaren (hoever gaat de dansschool haar tentakels uitstrekken?) is het woensdagavond, 12 september, weer tijd om de draad van de wekelijkse lessen, in Kerkplein 6, weer op te pakken.  Op de eerste avond kunnen alle belangstellenden, vanaf  19.00 uur, gratis kennismaken met de eerste passen van de Salsa. De prijswinnaars zullen zich weer vol vuur inzetten om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen.