Taxateur WOZ op pad

Voor de Wet-WOZ (Waardering Onroerende Zaken) vindt elk jaar hertaxatie van de woningen/ panden in de gemeente plaats. De taxateur is inmiddels begonnen.

De taxateur controleert woningen/panden vooral op de onderhoudstoestand, ligging en de bouwkundige staat. In sommige gevallen neemt de taxateur foto’s en soms wil de taxateur een woning/pand van binnen bekijken. In het laatste geval vraagt de taxateur uiteraard om toestemming.

Medewerking

Werkt u mee aan de controle? Ook voor u is het van belang dat de gegevens van uw woning/pand correct bij de gemeente staan geregistreerd. De taxateur heeft een legitimatiebewijs van de gemeente Zuidhorn op zak.

Voor informatie kunt u terecht bij de Publieksbalie van de gemeente of via het telefoonnummer (0594) 50 88 88.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk