Donatie SNS Fonds is een mooie start voor TC West End

Het SNS Fonds Grijpskerk heeft TC West End verblijd met een donatie van € 2.500. Dit bedrag is een mooi startkapitaal, benodigd voor het winterbestendig maken van het clubhuis.

Het bedrag werd door de heer Leenders en de heer Terpstra van het SNS Fonds symbolisch overhandigd aan de penningmeester in de vorm van een cheque.

De tennisvereniging uit Grijpskerk beschikt sinds 2009 over zogenaamde smash-courtbanen. Het grote voordeel hiervan is dat er nu het hele jaar door buiten getennist kan worden. Met de voormalige gravelbanen was dat niet mogelijk. In die periode was er nog sprake van een winterstop van oktober tot maart.

Het clubhuis van de tennisvereniging dateert ook nog uit de periode van gravelbanen en is daardoor niet weer- en winterbestendig. Reden voor de vereniging om hierin te gaan investeren. TC West End kiest voor energiebesparende maatregelen waardoor het comfort verhoogd wordt zonder het milieu te belasten.

De bijdrage van het SNS Fonds is een geweldige opsteker voor de vereniging, die door middel van acties en fondsenwerving het benodigde kapitaal bij elkaar probeert te vergaren.