Ouder/kindtoernooi TC West End zeer geslaagd

Onder het genot van een kop koffie en voor de kinderen ranja werd afgelopen zondag het Ouder en kindtoernooi van Tennisclub West End het toernooi geopend. Het weer was heerlijk, het zonnetje scheen en de opkomst was hoog. Alle banen waren bezet met vele enthousiaste kinderen en ouders. Elke wedstrijd duurde 15 minuten en de stand werd door scheidsrechters op officiële scheidsrechterstoelen bijgehouden.

Tussen de wedstrijdjes door konden de kinderen weer op adem komen met gratis ranja, heerlijke cakejes en chips. Gedurende de hele middag was er muziek uit de geluidsboxen te horen, wat extra bijdroeg aan de toch al gezellige sfeer.

Rond 17:00 uur was iedereen uitgespeeld en werden de prijzen uitgereikt. Al met al dus een zeer geslaagde middag.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk