Maak kennis met tennis bij TC West End

Vanaf vrijdag 2 november biedt tennisvereniging TC West End uit Grijpskerk de mogelijkheid om te proeven aan de tennissport door 5 introductielessen aan te bieden voor slechts € 30,-. Hiervoor hoeft men nog niet lid te worden van de vereniging; het is dus geheel vrijblijvend en het is voor jong en oud.

TC West End zal zorgen voor het materiaal, dus als je niet in het bezit bent van een racket, dan kan deze geleend worden. Ben je na deze 5 lessen enthousiast geworden? Dan kun je meteen instromen in de wintertraining. Hiervoor dien je dan wel lid te worden van de vereniging.

Aanmelding kan vanaf nu, middels aanmeldformulieren die zijn te vinden op de website van de vereniging. Voor meer informatie kan er met TC West End gemaild worden.