Stichting Teatur staat met ‘Operatie Humbug’ op scherp

Stichting Teatur zet met militaire precisie de punten op de i. De scènes worden uitgediept, het orkest repeteert wekelijks, de acteurs en zangers smeren hun kelen, knopen en medailles worden gepoetst en kanonnen geladen. Teatur staat op scherp!

De muzikale theaterproductie ‘Operatie Humbug’ draait om macht. Een militair regime doet verwoede pogingen om de macht te grijpen, wat hilarische situaties oplevert.

De zittende machthebber is president/dictator/publiekslieveling Iwan Rusko Valentin. Een man die zich niet zo gemakkelijk van het politieke toneel laat verwijderen. Het regime onder leiding van generaal Boris Molotov wordt steeds wanhopiger.

Kom langs bij deze lachwekkende greep naar de macht op 15, 16 en 17 november om 20.00 uur in Zalencentrum Balk te Zuidhorn. Kijk voor meer informatie op: www.teatur.nl.