Misdaadverslaggever: oud-inwoner Kommerzijl moordverdachte

Een voormalig inwoner van Kommerzijl is een van de verdachten van de zogenaamde zwembadmoord in Marum. Dat stelt misdaadverslaggever Mick van Wely op zijn weblog. De 44-jarige Willem P. zou volgens zijn informatie enige tijd geleden in Kommerzijl hebben gewoond. Eerder dit jaar werd een 40-jarige inwoner van Marum om het leven gebracht toen hij naar het plaatselijke zwembad ging.

Willem P. is volgens de crimewatcher inwoner van Elburg. In 2004 werd hij veroordeeld vanwege zijn rol in grootschalige hennepteelt. Na zijn vrijlating verbleef hij enige tijd in de provincie Groningen. Zo woonde hij in Groningen, Winschoten en Kommerzijl.

Meer over de zwembadmoord en de achtergrond van Willem P. is te lezen op www.mickvanwely.nl. Ook staat in het Dagblad van het Noorden van 14 november een artikel over de zwembadmoord.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk