Intocht van Sinterklaas op 24 november 2012

Een note vanuit de stoomboot!

Zoals jullie weten was de Sint vorig jaar behoorlijk in een muneurstemming. Het zou de kinderen alleen maar om de cadeautjes gaan en niet meer om Sinterklaas.

Maar de lieve, lieve, lieve kinderen van Grijpskerk dachten daar toen heel anders over. De droevige toon werd toen omgezet in een heuse opbeurende symfonie.

De sint heeft er dit jaar extra veel zin in. Met frisse moed komt hij met zijn verstrouwde staf om 14:00 uur op De Poel in Grijpskerk binnenvaren. De voorbereiding loopt tot dusver bijzonder goed.

Dit jaar is niet alles zuiver. Er is echter een probleempje. De Muziekpiet is de laatste dagen behoorlijk ontstemd. De Goedheiligman maakt zich nu toch zorgen.

De Muziekpiet heeft de laatste tijd niet zoveel noten meer op zijn zang. Normaal gesproken strooit hij al zijn noten in alle hoeken, maar nu is hij volledig uit de maat geraakt.

Kortom, Hij is zijn noten kwiet!

Voor jullie is het van belang dat de kleurplaat magistraal wordt ingekleurd. De Sint is altijd weer benieuwd hoe creatief de jongens en meisjes in Grijpskerk zijn. Misschien kunnen jullie Muziekpiet alvast helpen om de nootjes in de notenbalk te tekenen. De mooiste creaties worden natuurlijk extra beloond door de Sint en zijn Pietermannen. Maar dat het dit jaar een muzikale intocht wordt kinderen, is dan nog maar de vraag.

Wij zullen het dit jaar zien? Horen?

Groeten van Sint