Grijpskerk Gezellig genomineerd voor leefbaarheidsprijs

Stichting Grijpskerk Gezellig is genomineerd voor de Leefbaarheidsprijs 2012 van de gemeente Zuidhorn. De stichting heeft de laatste jaren diverse evenementen in Grijpskerk georganiseerd. 

Grijpskerk Gezellig heeft zich in een kort tijdsbestek tot een ware gezeligheidsorganisator getoond. Zo werd afgelopen zomer ondermeer een zeer geslaagd muziekspectakel in sportparkt 'de Enk' mogelijk gemaakt. Ook was de stichting mede de motor van het evenement 'Blij dat ik glij' aan de Poel in Grijpskerk. 

De stichting heeft de nominatie te danken aan de Culturele Raad Grijpskerk e.o. en de Fierljepvereniging Grijpskerk e.o. Die beide verenigingen wezen de gemeente op het goede werk van Grijpskerk Gezellig. Naast de stichting zijn ook Stichting Dorpshuis De Soltketen uit Kommerzijl en Vereniging Vrienden van de Hamsterborg uit Den Ham genomineerd. 

Op 3 januari wordt bekend of Grijpskerk Gezellig de leefbaarheidsprijs heeft gewonnen. 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk