Melding ongeval Waardweg

In de nacht van 24 januari rond de klok van 2.30 kreeg de vrijwillige brandweer van Grijpskerk een melding van een ongeval op de Waardweg te Grijpskerk.

Eenmaal onderweg deelde de meldkamer mee dat de auto in de sloot was gegleden en dat de melder niemand in het voertuig zag zitten, maar dat de brandweer toch werd verzocht te gaan om alles uit te sluiten.

Ter plaatse bleek inderdaad dat de auto in de sloot was gegleden en hierbij een boompje omver had gereden om vervolgens met de neus in sloot tot stilstand te komen. De bestuurder was nergens te bekennen.

De brandweer heeft vervolgens gewacht op de politie om vervolgens het ongeval over te dragen en daarna huiswaarts te keren om toch nog een paar uurtjes te slapen.

Foto's op de website van de brandweer van Grijpskerk.