De Poffert nu ook landelijk

Nu de Poffert bekend is in Groningen gaat bakkerij Jager nu ook landelijk met de Poffert. Aankomende donderdag 31 januari zal Harrie Jager te horen zijn op radio 3FM met Giel Beelen. Het progamma van Giel Beelen is van 6:00 uur tot 10:00 uur. Harrie Jager zal +/- 7:00 uur te horen zijn op frequentie 88.6.

Dit jaar wordt er elke maand op radio 3FM een provincie in het zonnetje gezet. De maand januari staat in het teken van Groningen en toeval of niet, er werd een Poffertbakker gezocht! Het bleek te gaan om Bakkerij Jager uit Grijpskerk. Er werd contact gezocht met Bakkerij Jager en de uitnodiging werd natuurlijk geaccepteerd.

Dus voor een ieder donderdag morgen om 7:00 uur de radio om 3fm frequentie 88.6. Wees niet te laat!