Gymvereniging Grijpskerk actief

Zaterdag 9 maart zijn de wedstrijden voor de turnsters van Gymvereniging Grijpskerk begonnen.

Tijdens de voorwedstrijd Acrogym vielen ze helaas  niet in de prijzen, maar mochten 3 acroteams zich wel  plaatsen voor de districtsfinale in Meppel.

Te weten Vivian Kooiker, Romy de Boer en Marjolein van der Hoek. Sophie Broekema, Nine Broekema en Denise van der Ploeg. En Nadie Sibma, Renske Gerbens en Lieke Bakker.

Een week later hebben de turnsters in 2e Exloërmond meegedaan aan de voorwedstrijd turnen niveau 6-9.

Romy de Boer (junior 8) mocht met een bronzen medaille naar huis gaan. Een zilveren medaille was er voor Sophie Broekema (junior 7).

De finale is op 1 juni in Stadskanaal.

Turnsters die buiten de prijzen vielen maar toch voldoende punten hebben om naar de finale te gaan, zijn:

Nadie Sibma, Esmee Boonstra, Anisa Sibma, Emma Andringa en Robin van der Weele.

Een mooi resultaat voor de vereniging die dit jaar 2 nieuwe trainsters heeft, Maartje Jongboom en Iris Wierenga