Koninginnedag Grijpskerk groot succes

Koninginnedag is flink gevierd in Grijpskerk. ’s Morgens was er een goedbezochte (rommel)markt. Om 13.00 uur was het vlaghijsen bij “de Poel”. Wethouder Stol was hierbij namens de gemeente aanwezig. Na het vlaghijsen werd er getoost met oranje bitter en gaven de muziekkorpsen Ons Ideaal en Excelsior een oranjeconcert. De kinderen gingen op hun versierde fietsen achter de muziek aan en reden een rondje om “de Wierde”.

Bij terugkomst was de prijsuitreiking voor de versierde fietsen en de mooiste kleurplaten. Daarna was er voor de jeugd genoeg te doen. De kleinsten lieten zich schminken, gingen eendjes vangen, mochten grabbelen, touwtje trekken en er werden de knuffelkonijnen geaaid en geknuffeld. De oudere kinderen hadden dikke pret bij de brandweer in het schuimbad en gingen als echte helden de acht meter hoge klimwand op of maakten acrobatische toeren op de bungeejumptrampoline. Tussen het spelen door kon er een ijsje genuttigd worden.

Nieuw dit jaar was het Open Podium. Iedereen met talent mocht optreden. En Grijpskerk heeft talent! De bezoekers genoten van diverse optredens van veelbelovende nieuwe artiesten en gevestigde namen als Gert Sennema en Sjouke Dijkstra.

Coverband BAMM BAMM sloot de dag af met een groots optreden.

‘Grijpskerk 30 april anders’ wil alle sponsoren, vrijwilligers en Grijpskerk bedanken!

Tot volgend jaar !

Meer informatie over "Grijpskerk 30 april anders" op Facebook.