InGrijpskerk.nl zoekt redactieleden

InGrijpskerk.nl is alweer anderhalf jaar het digitale nieuwsplatform van Grijpskerk en omgeving. Voor de website is de redactie op zoek naar een aantal vrijwillige redactieleden.

Als redactielid houd je in de gaten of er nieuwsitem zijn ingediend bij de redactie. Je zorgt ervoor dat de teksten op een goede wijze op de site komen te staan. Daarnaast weet je wat er in de omgeving speelt en schrijft daar eventueel over voor InGrijpskerk.nl.

Het bijhouden van de tekst kost je een paar minuten per dag. Je kijkt of er nieuwsitems zijn ingediend, controleert ze en keurt ze goed. Als je zelf een tekst schrijft ben je iets meer tijd kwijt.

Iedereen die het leuk vindt om mee te werken aan InGrijpskerk.nl is welkom. Wel wordt van je verwacht dat je gevoel voor teksten hebt. Heb je interesse of zijn er vragen? Mail dan naar ahogeveen@hotmail.com.