Jan Meijer Toernooi in aantocht

Als eerbetoon aan wijlen Jan Meijer wordt ieder jaar het Jan Meijer Voetbaltoernooi in Grijpskerk georganiseerd. Tijdens het toernooi staat gezelligheid voorop en is voor iedereen die in het 1e elftal van de VV Grijpskerk speelt of heeft gespeeld of als begeleider fungeer(t)de. Dit jaar wordt het Jan Meijer Toernooi op zaterdag 25 mei gehouden.

Op de website van voetbalvereniging Grijpskerk is een overzicht te vinden van spelers en begeleiders die zich inmiddels hebben aangemeld. Desondanks komt de organisatie nog graag in contact met voormalig spelers en begeleiders. Ook is de organisatie van het toernooi op zoek naar oude foto's van het eerste elftal van de plaatselijke voetbalclub.

De organisatie van het toernooi is te bereiken via ttklunder@home.nl.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk