Bezoekers aan De Wierde gevraagd

Oudere bewoners van De Wierde willen graag eens een praatje maken met bezoekers. Om die reden zoekt verzorgingshuis De Wierde vrijwilligers die eens een bezoekje willen brengen aan bewoners die eenzaam zijn. Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn maakt zich daarom sterk om vrijwilligers te werven. 

De activiteiten waar de vrijwilliger aan kan bijdragen is meegaan tijdens een wandeling, samen de krant lezen of gewoon een praatje maken. Kortom, het gaat om een bijdrage leveren aan een fijne dagbesteding. De tijden hiervoor kunnen in overleg met een bewoner worden afgesproken. 

Op de website van Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn is meer informatie te vinden. Ook zijn hier andere vacatures te vinden voor vrijwilligerswerk.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk